Köpvillkor

Ordervillkor

Det är viktigt att du tar del av våra aktuella villkor innan du gör en beställning. 
Följande villkor reglerar förhållandet mellan dig som kund och Miami slice AB när du handlar på vår webbplats över internet. 

Reklamation

Om ni får fel pizza eller att något är fel på pizzan vid leverans, så kommer vi på Miami Slice AB korrigera detta genom att skicka ut en ny pizza som kompensation. Viktigt att meddela oss via vår kundservice på telefon nummer 018-226060 eller mejla oss på Kundservice@miamislice.se. När man ska reklarmera en rätt eller leverans så är det viktigt att ni ringer in till oss och meddelar vilken order det gäller, med ordernummer samt namn. Viktigt att fotograferar det som blivit fel för att vi ska kunna kompensera detta eller korrigera din leverans eller mat.

Beställningar


Beställningar är bindande. Vi levererar inom Uppsala. Minimum beställningsbelopp är 120 kronor.

Beställning som görs i en annan persons namn utan dennes medgivande, eller som på annat sätt medför att Miami slice AB lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.

Priser

Priset som anges på denna webbplats vid inköpstillfället är det som gäller. Priserna är styckpriser inklusive moms om inget annat anges. Vi reserverar oss för eventuella skriftfel.

Betalsätt

 

 
 
 
 
 
 
 

Lagring av personuppgifter


Du kanske hört talas om den nya dataskyddsförordningen ”GDPR” som börjar gälla den 25 Maj 2018. Syftet med Dataskyddsförordningen är att enskilda ska få större kontroll över sina personuppgifter. På Miami Slice AB bryr vi oss om din personliga data. Vi kommer aldrig dela med oss av denna till obehöriga eller sälja din data till tredje part.

När du handlar av oss på Miami Slice AB så godkänner du att vi får lagra dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy. All personlig information som du lämnar till oss används bara inom företaget för att kunna ge dig bra service vid dina återkommande köp. Den kan också användas av oss för att skicka dig specialerbjudanden från vår butik och nyhetsbrev om du valt att låta oss göra det.

De personuppgifter som vi lagrar i vår kunddatabas är:

  • För och efternamn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer

Kort

Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel BABS som är certifierade enligt PCI-DSS.

Fakturaköp

Genom vårt samarbete med Swedbank kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura. En fakturaavgift om 15 kr tillkommer. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år. 

Grundkraven för att få betala mot faktura är följande:

  • Du har fyllt 18 år
  • Du har minst 120 000 kr i årsinkomst
  • Du har inga betalningsanmärkningar